-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Midden Zeeland De Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt

Hartelijk welkom op de website van PrivaZorg Midden Zeeland bv. Wij willen ons graag persoonlijk aan u voorstellen net zoals wij u graag op een zorgzame manier van dienst willen zijn. Met een groot scala aan gecertificeerde ervaren zorgverleners kunnen wij u hoge kwaliteit zorg aanbieden in uw vertrouwde omgeving. Indien u meer informatie wenst of u heeft thuiszorg nodig dan heten wij u van harte welkom op onze site. Dus kijk en lees en of bel ons voor verdere vragen op telefoonnummer: 0118 - 416509

Wie zijn wij?

PrivaZorg is een thuiszorgorganisatie, die werkt met gemotiveerde zelfstandige zorgverleners. Thuiszorg is het bieden van zorg, ondersteuning en/of begeleiding bij u thuis. Door zorg of ondersteuning thuis te ontvangen kunt u (langer) thuis blijven wonen en houdt u zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. PrivaZorg heeft in het hele land steunpunten, zodat er altijd een steunpunt bij u in de buurt is. PrivaZorg werkt samen met zelfstandige zorgverleners: gemotiveerde professionals die van aanpakken weten en u graag van dienst zijn.

Zorgaanbod

De wijkverpleegkundige en/of de gemeente bepaalt of u recht heeft op zorg en hoeveel uren dit dan zou moeten zijn. Zo wordt duidelijk op welke hulp u aanspraak kunt maken. Wij kunnen dan voor u de geïndiceerde thuiszorg diensten en ook uw eventuele aanvullende wensen regelen. Uiteraard kan onze wijkverpleegkundige u ook helpen bij het aanvragen van een indicatie.

© puntjesopde-i.nl