-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Midden Zeeland De Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt

Over ons

PrivaZorg Midden Zeeland is een particuliere thuiszorgorganisatie en steunpunt van de landelijke thuiszorgorganisatie PrivaZorg. Wij bieden professionele thuiszorg door vaste zelfstandige zorgverleners in cliënten hun eigen vertrouwde omgeving waar privacy en zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij kunnen u verpleging, verzorging, en begeleiding aanbieden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vakantiezorg, nachtzorg, terminale zorg en 24-uurszorg waarin we ons dan ook gespecialiseerd hebben!

Wij werken volgens een klantgerichte formule waarbij de cliënt zelf bepaalt door wie en wanneer de nodige zorg wordt gerealiseerd. Met vragen over de zorg en de mogelijkheden hiervan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0118-416509 / 06-81 19 95 72 of mailen naar: info@privazorgmiddenzeeland.nl

Klik hier om het filmpje te bekijken van een tevreden echtpaar, clienten van ons, die nog samen thuis kunnen blijven wonen met behulp van thuiszorg en mantelzorger (dochter).

Klachten

Bent u niet tevreden?
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de zorg en ondersteuning die u via PrivaZorg ontvangt. Het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde zorg/ondersteuning. Wij horen dit graag van U, alleen door uw signalen kunnen wij de kwaliteit verder verbeteren.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris
PrivaZorg heeft een klachtenreglement en een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir. Als u iets dwars zit vragen wij u zich in eerste instantie te richten tot de zorgverlener of het Steunpunt te wenden om zo dichtbij mogelijk tot een oplossing te komen. U kunt een klacht ook te allen tijde rechtstreeks bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir indienen. Dit kan zowel schriftelijk als via de mail.

Mw. H Krijnen, (onafhankelijk) klachtenfunctionaris
Email: klachtenfunctionaris@quasir.nl
Postadres:
Klachtenfunctionaris
Postbus 2914
3800 GK AMERSFOORT

 

© puntjesopde-i.nl